• +48 (91) 43 37 240

VEPO3 – 16.06

Środa z „kuchennymi rewolucjami…” w wykonaniu Kingi, Heleny i Zuzanny obyła się bez rzucania patelniami ;). Nasze trzy hotelarki dzień wcześniej przygotowały obiadek dla całej grupy liczącej 24 osoby. Z tym wyzwaniem poradziły sobie wyśmienicie. A dziś przygotowały słodką niespodziankę w postaci ciasta czekoladowego z jabłuszkami. Rozpieszczają nas dziewczynki tymi podniebnymi rarytasami. Dodajmy, że hotelarki odbywają swój staż w kawiarni Brøn.

Natomiast Adam, praktykuje w kawiarni The Pickled Duck. Obsługa konsumentów i nakrycie stołów do posiłków to zadania, które należą do Adama. Doskonała znajomość języka angielskiego pozwala mu na konwersację z pracownikami kawiarni, a także gośćmi obiektu. Obsługa gościa w części gastronomicznej firmy, przygotowanie i podawanie śniadań nie sprawia Adamowi problemu. Jako przyszły technik hotelarstwa przyjmuje i realizuje zamówienia klientów, dokonuje rezerwacji, utrzymuje czystość i porządek.

18 komentarzy

Napisz komentarz