• +48 (91) 43 37 240

VEPO3 – 18.08

W środowy ranek zwabił nas do kuchni apetyczny zapach chili con carne, przygotowanego przez naszego polskiego masterchefa Cezarego. Jak zwykle, część z nas wyruszyła do pracy, a część pozostała na miejscu pracując zdalnie. Pan Kamil wybrał się w transgraniczną podróż do sąsiedniej Republiki Irlandii aby odwiedzić Julię i Marysię z kierunku technik hotelarstwa i zobaczyć jak sobie radzą w kawiarni Tank & Skinny’s w miejscowości Muff. Julia i Marysia mają najdalej do pracy – pokonują tę trasę trzy razy w tygodniu piętrowym autobusem podziwiając postindustrialny irlandzki krajobraz. Dziewczyny dzielnie wspierają pracodawcę w różnorodnych działaniach w kuchni związanych z wydawaniem posiłków na wynos.

Julka i Marysia w pracy.

Remik próbuje chilli con carne

25 komentarzy

Napisz komentarz