• +48 (91) 43 37 240

VEPO3 – 25.08

Przy śniadaniu dziewczyny z grupy turystycznej omawiały realizację projektu zwiedzania Derry i okolic, którego wykonanie zlecił im pan Kamil ( zdobyta dodatkowa umiejętność, nad którą pracowały Dziewczyny). Środa była dla nas ostatnim dniem, w którym gotował dla nas pan Cezary. Dzisiaj zaserwował nam lasagne w wersji tradycyjnej oraz wegetariańskiej. Grupa logistyków podziękowała swoim pracodawcom za ciekawe doświadczenia zawodowe w Foyle Hospice. Mieli oni okazję planować i organizować prace związane z procesami logistycznymi w firmie, efektywnie zarządzać zapasami magazynowymi oraz ekologicznie nadzorować gospodarkę odpadami. Popołudniu uczestnicy mieli zajęcia z angielskiego z Sheilą, podczas których rozmawialiśmy o odwiedzonych krajach i o tym co nam się tam najbardziej podobało.

Ostatni dzień z kuchnią pana Cezarego. Angielski z panią Sheilą