Wstęp do hotelarstwa |
kl.1-2 |
|
|
|
|
Podstawy hotelarstwa |
|
|
|
kl.4-5 |
|
Organizacja pracy działu porządku i utrzymania czystości |
kl.1 |
kl. 2 |
|
|
|
Organizacja usług dodatkowych w ZH |
kl.1-4 |
|
|
|
|
Rezerwacja i obsługa gości w recepcji w ZH |
kl.1-5 |
|
|
|
|
Obsługa gościa w recepcji hotelowej w CKP |
|
|
kl.3-5 |
|
|
Obsługa gościa w dziale porządku i utrzymania czystość i CKP |
|
|
kl.3-4 |
|
|
Pracownia obsługi konsumenta w dziale gastronomicznym |
kl.1-4 |
|
|
|
|
Język angielski zawodowy |
kl.1-5 |
Diagram zaliczeniowy sprawdzianów |
|
|
|
Język niemiecki zawodowy |
|
|
kl.3 |
|
|
Język obcy ogólnozawodowy |
kl.1-2 |
Diagram zaliczeniowy sprawdzianów |
|
|
|
Napisz komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.