Wstęp do hotelarstwa |
|
|
kl.3 |
|
Podstawy hotelarstwa
|
|
|
|
kl.4 |
Organizacja usług dodatkowych w ZH |
|
|
kl.3 |
|
Rezerwacja i obsługa gości w recepcji w ZH |
|
|
kl.3-4 |
|
Obsługa gościa w recepcji hotelowej w CKP |
|
|
kl.3-4 |
|
Obsługa gościa w dziale porządku i utrzymania czystości w CKP
|
|
|
kl.3 |
|
Pracownia obsługi konsumenta w dziale gastronomicznym |
|
|
kl.3 |
|
Marketing i rozliczanie usług w zakładach hotelarskich |
|
|
|
kl.4 |
Działalność gospodarcza w zakładach hotelarskich |
|
|
|
kl.4 |
Podstawy działalności zakładów hotelarskich |
|
|
|
kl.4 |
Obsługa konsumenta w zakładach hotelarskich |
|
|
|
kl. 4 |
Język angielski zawodowy |
kl.3-4
Diagram zaliczeniowy sprawdzianów |
Język niemiecki zawodowy |
|
|
kl.3-4 |
|
Napisz komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.