• +48 (91) 43 37 240

Technik hotelarstwa

19 Lis

Marketing i rozliczanie usług w zakładach hotelarskich kl.3  kl.4
Działalność gospodarcza w zakładach hotelarskich kl.3 kl.4
Usługi żywieniowe w zakładach hotelarskich kl. 1
Usługi turystyczne w zakładach hotelarskich kl.3
Podstawy działalności zakładów hotelarskich kl. 1  kl.2 kl.3  kl.4
Obsługa konsumenta w zakładach hotelarskich kl. 1  kl. 3 kl. 4
Język angielski zawodowy kl.1-4
Język niemiecki zawodowy kl.2-4
Pracownia obsługi gościa w zakładzie hotelarskim kl.2 kl.3
Obsługa informatyczna w hotelarstwie kl.2
Pracownia obsługi konsumenta w zakładzie hotelarskim kl.2 kl.3
Praktyka zawodowa w CKP  kl.2

Napisz komentarz